ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έχει ρωτήσει ο Ολυμπιακός για τον Γκονζάλο!»

Στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Αργεντινό στόπερ της Φιορεντίνα αναφέρονται οι συμπατριώτες του έμπειρου παίκτη.

 

Το όνομα του Γκονζάλο Ροντρίγκες είναι από αυτά που έχουν ακουστεί πολύ δυνατά το τελευταίο διάστημα  για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος Αργεντινός στόπερ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή την αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του με τη φανέλα της Φιορεντίνα και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Με την  ηλεκτρονική έκδοση της  «Ole» να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει πολύ δυνατά στο κυνήγι του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρωτήσει για τον έμπειρο στόπερ.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του στόπερ των «Βιόλα» βάζουν στο … παιχνίδι διεκδίκησης πολύ γερά τις Εσπανιόλ, Μάλαγα, αλΛά και ορισμένους ακόμη συλλόγους από το Μεξικό

Αναλυτικά  τί αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Γκονζάλο έπαιξε 202 παιχνίδια στη Φιορεντίνα, σκοράροντας 25 γκολ. Ήδη έχουν ρωτήσει για εκείνον ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, η Εσπανιόλ και η Μάλαγα από την Ισπανία και σύλλογοι από το Μεξικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button