ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχει να μαζέψει πολλά… πόκεμον σήμερα ο γκολκίπερ της Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη!

imageedit_5_6573783513

Όλα είναι έτοιμα και ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν από σήμερα να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση.

Του Στέφανου Κορακιανίτη

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες πολλά για την προσοχή που πρέπει να επιστήσει ο Βίκτορ στους παίκτες του και να μην υποτιμήσουν τους Ισραηλινούς. Εντάξει, εν μέρη έχει δίκιο να το σκέφτεται αυτό ο καθένας όμως η Μπερ Σεβά τι πρέπει να πει που παίζει με τον Ολυμπιακό;

Οι “ερθρόλευκοι” είναι τρεις ταχύτητες πάνω και ας είναι ακόμα σε καιρό προετοιμασίας, ας μην έχουν κάνει μεταγραφές και ας έχουν και καινούριο προπονητή. Το θέμα είναι η φανέλα, το γήπεδο και η ιστορία των δύο ομάδων.

Μπορεί να ακούγεται υπεροπτικό αυτό γράφω, όμως δεν δέχομαι καμία δικαιολογία για το ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι δεν είναι έτοιμη η ομάδα και ότι ενδέχεται να δυσκολευτεί. Κάθε άλλο μάλιστα και δεν θα βγω ψεύτης σε αυτό. Πιστεύω πως ο Θρύλος θα πάρει σήμερα την πρόκριση και θα σκέφτεται τον επόμενο γύρο για να μπει στους ομίλους. Απαγορεύεται να μιλάμε για την Χαποέλ Μπερ Σεβά(μπέρδεμα και στο όνομα ακόμα), την Γκαμπάλα του Ισραήλ!

Ας πάμε όμως και στην επικαιρότητα, εδώ που ο προπονητής της, Μπάκχαρ,δήλωσε πως η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της και όπου βγει(πάντα αυτά λένε οι προπονητές που δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης(πλην της Γκαμπάλα επαναλαμβάνω που είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα). Σωστός αυτός ναι. Ας ρωτήσει όμως πως νοιώθουν οι παίκτες του που θα επισκεφτούν τον ΝΑΟ! Και δη ο τερματοφύλακάς τους, ο οποίος θα βλέπει – όχι φαντάσματα- πόκεμον!

Είναι το μόνο μάλλον που δεν κατάφερε η ασφάλεια του γηπέδου να αποτρέψει και τα πόκεμον θα εγκατασταθούν στην εστία του Γκόρες(γκολκίπερ Μπερ Σεβά)! Εκεί θα είναι τα καλύτερα, από τον Πίκατσου στον Μπούλμπασαρ και τον Ράινο. Και οι καμικάζι κυνηγοί του Θρύλου θα τα πιάσουν όλα σήμερα. Είτε πετώντας τη (πόκεμον) μπάλα έξω από την περιοχή, είτε μέσα, είτε με κεφαλιές. Το θέμα είναι ότι το μεγαλύτερο battle αυτού του ζευγαριού θα γίνει στην εστία της Χάποελ. Και οι παίκτες του Βίκτορ θα αναγκάσουν τον Γκόρες να κυνηγάει και να μαζεύει “πόκεμον” από τα δίχτυα.

Άλλωστε στην πραγματικότητα οι Ισραηλινοί είναι ομάδα που δεν δίνει χώρους και περιμένει στην περιοχή της, ώστε να βρεθούν κενοί χώροι στην αντεπίθεση. Τώρα βέβαια στο γεμάτο Καραϊσκάκη δεν ξέρω αν θα μπορούσα και να στοιχηματίσω για το αν ο Λεάλι θα κάνει επέμβαση καίριας σημασίας.

Με συγχωρείτε αν δείχνω απόλυτος ή ακόμα και να έχω άγνοια φόβου, αλλά πεισμώνω που όλοι δίνουν περισσότερη σημασία και αξία από αυτή που αρμόζει σε κάποια Χάποελ Μπερ(δεύτηκα) Σεβά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button