ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι μας είπαν…!!! (vid)

Το ότι ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφικά σωματεία το ξέρουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια. Και με την πρώτη ευκαιρία αυτό αποδεικνύεται! Πολλές φορές οι οπαδοί του Θρύλου έχουν πάει στο Βελιγράδι να γίνουν ένα με εκείνους του Αστέρα για να τραγουδήσουν μαζί και το αντίστοιχο έχει συμβεί και στον Πειραιά, με τους Σέρβους να έρχονται στην Θύρα 7 και να δημιουργούν ιστορία στην κερκίδα.

Πως συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Μα φυσικά με μία νίκη του Θρύλου επί της Παρτιζάν. Και πότε συνέβη αυτό; Στις 25 Ιουλίου 2017, έναν χρόνο πίσω ακριβώς, όταν ο Θρύλος κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Σέρβους. Σε μία εχθρική από κάθε άποψης έδρα όπου διαρκώς “σφύριζαν” τα μπουκάλια στα αυτιά των παικτών. Μάλιστα οι οπαδοί της Παρτιζάν είχαν κάνει και… φροντιστήρια για να βρίσουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα ελληνικά.

Και ποιος… αφοδεύτηκε; Μαντέψτε!!!

Ο Θρύλος πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Παρτιζάν διαλύοντάς την με 3-1 και αφήνοντας άπαντες εκεί να αναρωτιούνται γιατί άραγε πήραν αυτή την απόφαση προτού γίνει το παιχνίδι να αναρτήσουν εκείνο το κορυφαίο πανό σε όλο το πέταλο που έλεγε πως “το ταξίδι μας τελείωνε εκεί”. Έτσι μας είπαν!!! Που ακριβώς;; Στο ερυθρόλευκο Βελιγράδι θα τελείωνε το ταξίδι του Θρύλου; Ο Θρύλος είχε ραντεβού με την ιστορία παρακάτω και δεν υπήρχε η διάθεση να δώσει στους Σέρβους το παραμικρό δικαίωμα να το πιστέψουν! Τα δύο γκολ του Μπεν και το ένα του Εμενίκε το αποδεικνύουν. Και αργότερα ήρθε και η απάντηση της θύρας 7 στον Πειραιά!!!

Θυμηθείτε:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button