ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι εννοούν το “χωρίς προβλήματα” στην Τούμπα; (vid)

Βιάστηκαν όλοι να το περάσουν στα… ψιλά γράμματα ότι η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε “χωρίς προβλήματα” στην Τούμπα για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το “χωρίς προβλήματα” δεν είναι και ακριβώς όπως μας το περιγράφουν οι “ορδές” των αντικειμενικών. Εκτός κι αν τα μπουκάλια και τα αντικείμενα που δέχθηκε το πούλμαν όταν πλησίαζε στο γήπεδο είναι μέσα στα “χωρίς προβλήματα”! Επίσης κατά την άφιξη της αποστολής υπήρχαν στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια και προς την είσοδο αυτών διάφοροι οπαδοί – χούλιγκαν οι οποίοι εμπόδιζαν την είσοδο και παρενοχλούσαν την αποστολή. Ε κι αυτά για την Τούμπα είναι τα “χωρίς προβλήματα”.

Και δεν ήταν μόνο αυτά…

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Θρύλου θέλησε να περάσει μέσα και να πάει στα αποδυτήρια, αλλά η προκλητική στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν είχε προηγούμενο. Με την αστυνομία να είναι από κοντά και να μην επιτρέπει στον ηγέτη του Ολυμπιακού, με τη… δικαιολογία πώς δεν είχε διαπίστευση για να περάσει μέσα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην είσοδο του γηπέδου ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Μετά από την επέμβαση του Γιώργου Σαββίδη και άλλων υψηλόβαθμών στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Μαρινάκης πέρασε κανονικά, πήγε και στα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στη σουίτα από την οποία θα παρακολουθήσει το ματς της Τούμπας.

Αν αυτά είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη φανταστείτε που θα είχαν φτάσει αυτά μέχρι το CNN…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button