ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για το πρώτο βήμα!

Με πίστη για νίκη που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την πανίσχυρη Τουρ  (18:00, Cosmote Sport6).

 

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη συγκλονιστική τους πρόκριση σε βάρος της Ινεγκολ, υποδέχονται το απογευμα της Τετάρτης (6/12-18:00- Cosmote Sport6)  την πανίσχυρη Τουρ και θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Challenge Cup.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν  την προετοιμασία τους την Τρίτη (5/12) με απογευματινή προπόνηση για το σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Τουρ και θα την ολοκληρώσουν με πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Τουρ αποτελούν οι:  Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button