Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για το «διπλό» ο Θρύλος!

14317408_1396124200402592_4556586197113860539_n

Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Ελβετία ενόψει της αναμέτρησης με την Γιανγκ Μπόις ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πιο αποφασισμένος από ποτέ να ξεκινήσιε με νίκη το οδοιπορικό του στη  φάση των ομίλων του Europa League είναι ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν το πρωϊ της Τρίτης (13/9) την προεοτιμασία τους για την αναμέτρηση της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωάικής διοργάνωσης, που θα τους βρει αντιμεέτωπους της Γιανγκ Μπόις στην Βέρνη.

Οι ερυθρόλευκοι., που έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά το εντυπωσιακό 6-1 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην Βέροια δείχνουν πανέτοιμοι για μία ακόμη παράσταση υψηλού πδοσφαιρικού θεάματος, αυτή τη φορά επί ελβετικού εδάφους, αναζητώντας το «διπλο», που θα τους θέσει από την πρεμιέρα κιόλας επικεφαλείς στον όμιλο και παράλληλα θα τους ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Με το τέλος της προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την Ελβετία, έχοντας τρεις τερματοφύλακες:

Αναλυτικά η αποστολή:

Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομάο, Σεμπά, Βιάνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button