ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για τον … μισό τίτλο!

Με ιερό πάθος για νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα επιδιώκοντας να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα (15:00, NS2). 

Η ώρα να σκαρφαλώσει μόνος του στο ρετιρέ του φετινού «μαραθωνίου» της Super League έφτασε για τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον «φλεγόμενο» Ναό (15:00 – NS2) και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν με τον ιδανικότερο τρόπο το στραβοπάτημα της … κλαψιάρας ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ώστε να αναδειχθούν πρωταθλητές χειμώνα!

Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να φανούν αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο που έχει εκπονηθεί, ώστε να φτάσουν στην κατακτητής των τριών βαθμών,που θα τους δώσει τη δυνατότητα να βρεθούν ολομόναχοι στην κορυφή και να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στην Super League  για το 2017 στην συνηθισμένη τους θέση

Σαφέστατα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο, οι παίκτες δείχνουν ορκισμένοι να «πατήσουν»κορυφή και να μην την ξαναφήσουν ποτέ ξανά στην προσπάθειά τους να γράψουν ιστορία με την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου και 45ου στην ιστορία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Η τεχνική ηγεσία για τις ανάγκες της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα και έτσι θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη ένα τρίποντο τη φετινή σεζόν. Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σεμπά, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ανδρούτσος και Νικολάου.

Αναλυτικά την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Προτό, Αγκελόπουλος, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ενγκελς, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Μπεν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button