ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για την επιστροφή στον θρόνο του!

Αποφασισμένος για το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την επιστροφή του στον θρόνο του Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό των πλέι – οφ (19:00, NS3).

 

Με ακλόνητη την πίστη και πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη των τελικών των πλέι – οφ που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή στην Α1 βόλεϊ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο «καυτό» Μελίνα Μερκούρη (19:00, NS3) έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να πετύχουν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την επιστροφή του στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Οι Πειραιώτες που φέτος έχουν κερδίσει τέσσερις φορές του Θεσσαλονικείς σε ισάριθμες αναμετρήσεις (δυο για το πρωτάθλημα, μια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μια στον τελικό του League Cup) θέλουν να πανηγυρίσουν την πέμπτη φετινή τους επικράτηση σε βάρος του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Σλόμπονταν Μπόσκαν και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να επιστρέψει στο «θρόνο» του!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button