ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για την ανατροπή!

Αποφασισμένος για «διπλό» επιβίωσης ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας στον οριακό αποψινό τέταρτο προημιτελικό των πλέι – οφ (20:00, NS2).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό!
Η ομάδα των θαυμάτων, η ομάδα που έχει μάθει να αντιστέκεται στις όποιες ατυχίες της παρουσιάζονται και χρόνια τώρα αρνείται να υποταχθεί στην μοίρα της, ρίχνεται στην μάχη του τέταρτου προημιτελικού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (20:00, NS2)

Μία μάχη κυριολεκτικά χωρίς … αύριο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται με τη πλάτη στον τοίχο και καλούνται να ξαναβρούν σφυγμό, αγωνιστική «φλόγα», πάθος, ενέργεια και το κυριότερο πίστη, ώστε να … νικήσουν αρχικά τα δικά τους προβλήματα κι έπειτα να βάλουν τους δικούς τους κανόνες στην «Zalgirio Arena»

Ο Ολυμπιακός των τελευταίων επτά τών έχει αποδείξει ότι ζει για τέτοιου είδους παιχνίδια και ότι έχει την νοοτροία της μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Του συνόλου, που είναι «μπαρουτοκαπνισμένο» από τετοιες καταστάσεις.

Η δίψα για νίκη, που θα κρατήσει τον Θρύλο ολοζώντανο στο κυνήγι της πρόκρισης για το Final-4 του Βελιγραδίου περισσεύει, ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή να διαπιστώσει εάν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη. Με τον υπαρχηγό, να δείχνει διάθεση να… σφίξει για ακόμη μια φορά τα δόντια του και να δώσει βροντερό παρών

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είνα απόλυτα συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο αγωνιστικό του πλάνο. Να μην μπει στην διαδικασία να πασαρυθρέι από τον ρυθμό που θα θελήσουν να επιβάλλουν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Να ελέγξει την εναέρια κυκλοφορία, αλλά κι επιτέλους να … σφίξει σαν κλοιό την άμυνά του πιέζοντας πολύ τους περιφερειακούς της Ζαλγκίρις.

Από εκεί κι έπειτα πολλά θα κριθούν από την διάθεση όλων ανεξαιρέτως των παικτών, αλλά και από το πόσο πολύ θα ανοίξει το ροτέισον και οι παίκτες πόσο μπορούν να φανούν δυνατοί στην «καυτή» ατμόσφαιρα…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button