Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για νέο θρίαμβο!

Αποφασισμένος να διευρύνει το νικηφόρο του σερί που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον έβδομο συνεχόμενο τίτλο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηρακλή (19:30 – NS1).

 

Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, από τις τελευταίες επιτυχίες,  ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή για την 19η αγωνιστική της Super League (19:30 – N S1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν για ακόμη μία φορά τον παράγοντα έδρα και να φτάοσυν στην νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να πετύχουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηης του έβδομου συνεχόμενου τίτλου και 44ου στην ιστορία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Αλμπέρτο Μποτία να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και τους Κώστα Φοροτύνη, Μπράουν Ιντέγε να επιστρέφουν μετά τις ανάσες που πήραν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη, θα επιδιώξουν να καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και παράλληλα να προσφέορυν όμορφο θέαμα στους οπαδούς τους.

Στα αξιοσήμειωτα επίσης περνάει το γεγονός ότι για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε εκτός ο Τσόρι Ντομίνγκες. Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκονται, οι νεοαποκτηθέντες Καρίμ Ανσαριφάρντ, Χουάν Κάρλος Παρέδες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης  και ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Αναλυτικά την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας συγκροτούν οι εξής:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button