ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για «διπλό» πλεονεκτήματος

Αποφασισμένος για επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00 – ΕΡΤ-2).

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ για «διπλό» πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι  για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (20:00 – ΕΡΤ-2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στα αδέλφια μας θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Γαλατασαράι με 71-80.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδώξουν να εκμεταλλευτούν το … δωράκι της Μακάμπι, η οποία το βράδυ της Τρίτης θριάμβευσε στην Πόλη της Φενέρμπαχτσε με 79-81 και παράλληλα να πραγματοποιήσουν το πιο αποφασιστικό τους βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, η οποία τους χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων χιατί προημιτελικών

Το ζητούμενο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που περιμένει κι αυτός ένα δώρο … γενεθλίων από τους παίκτες του, είναι η επιβολή του ρυθμού και φυσικά το καθαρό μυαλό, ου τόσο πολύ έλειψε κόντρα στην Γαλατασαράι.

Επίσης, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την κατάσταση της υγείας των Βασίλη Σπανούλη και Ματ Λοτζέσκι, ώστε να αποφασίσει η όχι την χρησιμοποίησή τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button