ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμοι οι Έφηβοι για την Κούπα!

Αποφασισμένη η Κ-17 του Ολυμπιακού για την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα στον μεγάλο τελικό του Final-4 της Super league (19:30 – NS2).

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Κ-17 του Ολυμπιακού!

Οι πιτσιρικάδες του Τάσου Θέου δύο ημέρες μετά την σπουδαία τους πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 5-3 αντιμετωπίζουν στον τελικό του «Θ. Κολοκοτρώνης» τον διοργανωτή Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως αποκλειστικό τρόπο τη δυναμική τους επιστροφή στην κορυφή της Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει με τη όλη τους φετινή πορεία ότι έχουν την ποιότητα, το ταλέντο, αλλά και τη δυναμική να τα καταφέρουν και να επιστρέψουν από την Τρίπολη με την Κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στις αποσκευές τους.

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί και φέτος 4 φορές στην κανονική περίοδο με τον Ολυμπιακό να έχει 2 νίκες, τον Αστέρα μια και ένα παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Στην Τρίπολη οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1 στο πρώτο ματς ,ενώ στο δεύτερο κέρδισε με 1-2 ο Ολυμπιακός. Στο Ρέντη η ομάδα μας έχει κερδίσει με 2-0 και ο Αστέρας με 0-1 στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Ο Αστέρας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό της διοργάνωσης ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει για έβδομη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button