ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα!»

Την δίψα για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

 

Πιο αποφασισμένος από ποέ για επιστροφή στη φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από την κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, ξεκινάει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα της Δευτέρας τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Ο τεχνικός Φερνάντο Μπενίτεθ φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα για το νέο αυτό ξεκίνημα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας

«Δουλεύουμε καλά και θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι τη Δευτέρα αλλά είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, να παλέψουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας τρεις πόντους».

Πετρέσς: «Να επιστρέψει εκεί που αξίζει!»

Την σφοδρή του επιθυμία για επιστροφή του Αυτοκράτορα Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, εξέφρασε ο Γιώργος Πετρέας:

«Ξεκινάμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με απώτερο σκοπό να φτάσουμε στο τέλος και να διεκδικήσουμε το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς που είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που του αξίζει και να πάρει το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και κάθε βδομάδα που περνάει θα είμαστε και πιο έτοιμοι για να αποδώσουμε το βόλεϊ που όλοι περιμένουν από μας. Ευελπιστώ μέχρι τον αγώνα της Δευτέρας να μην έχουμε απρόοπτα με τραυματισμούς γιατί η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και θα πάει μέσα στο Βραχάτι να διεκδικήσει τη νίκη που είναι ο στόχος σε κάθε ματς».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button