ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έτοιμοι για το τρόπαιο!»

6586587681161358756765765765

Την ακλόνητη πίστη του για επιστροφή της Κ-17 του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για την .προσπάθεια .. ηχηρής τους επιστροφής στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στην μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Κ-17 και παλάιμαχος άσος του Θρύλου Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν στο τιμόνι των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στην νέα προσπάθεια της ομάδας του να επανέλθει στην κορυφή:

«Θέλω να ευχηθώ σ’ όλους καλή αρχή και να έχουν όλοι υγεία. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θ’ αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και η οποία θα παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία, αλλά όλα κρίνονται στα παιχνίδια. Φυσικά όταν φοράς και την φανέλα του Ολυμπιακού σε ενδιαφέρει και η κατάκτηση τίτλων. Στόχος μας είναι να είμαστε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι ο Τάσος Θέος ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Μάκης Βενιαμίν. Γυμναστής είναι ο Κώστας Λιούγκος. Η ομάδα έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000 και το 2001.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button