ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Έτοιμοι για τη νίκη!»

Το σύνθημα για θρίαμβο επί της ΑΕΚ έδωσε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας. 

 

 

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να δώσει τα διαπιστευτήριά του και να πανηγυρίσει την νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνας φροντίζει να αναδέιξει την δίψα για νίκη που ξεχειλίζει στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο:

«Είναι το δεύτερο ντέρμπι εκτός έδρας. Σίγουρα μας έχει κάνει καλό που έχουμε παίξει ένα παρόμοιο παιχνίδι με ανάλογη ατμόσφαιρα όπως αυτή που θα συναντήσουμε την Παρασκευή. Από κει και πέρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τσιλιμπάρης: «Στόχος μας η νίκη»

Από την πλευρά του ο Kωνσταντίνος Τσιλιμπάρης τόνισε: «Για εμάς είναι το δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι της χρονιάς. Στόχος μας είναι η νίκη και θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να την διεκδικήσουμε μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε αυτές τις ημέρες αποκλειστικά για αυτό το ματς ώστε να εμφανιστούμε στο γήπεδο διαβασμένοι και αποφασιστμένοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Στο ψυχολογικό επίπεδο, για την πορεία του πρωταθλήματος, παρότι είνια νωρίς, θα αποτελέσει αβαντάζ το ότι θα έχουμε περάσει αήττητοι από τις έδρες των δυο εκ βασικών διεκδικητών του τίτλου. Για αυτό το λόγο είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι, γιατί έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button