ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Αποφασισμένη να καταθέσει την ψυχή της για την κατάκτηση του Challenge Cup απέναντι στην Μπούρσασπορ είναι η εκπληκτική ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού (16:00, COSMOTE SPORTS 6). 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας είναι πανέτοιμες να ξανατρελάνουν την Ευρώπη και να δείξουν πυγμή, ψυχή και μεγαλείο, κατακτώντας το τρόπαιο του Challenge Cup επί τουρκικού εδάφους επί της Μπούρσασπορ (16:00, COSΜOTE SPORTS 6).

Οι «ερυθρόλευκες» κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα της Προύσσας θέλουν όσο τίποτε άλλο να ολοκληρώσουν το … θαύμα που ξεκίνησαν την Μεγάλη Τετάρτη στο κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη», όταν και έφτασαν σε μία πανάξια νίκη με 3-2 σετ κάνοντας μυθική ανατροπή!

Ο Θρύλος χρειάζεται τη νίκη, με οποιοδήποτε σκορ για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 ο αγώνας θα κριθεί στο χρυσό σετ. Διαφορετικά με ήττα 3-0 ή 3-1 ευνοείται η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (14/4), με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα και είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο ραντεβού στην ιστορία του τμήματος!

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button