ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup απέναντι στην Γενισέι είναι η ομαδάρα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού (13:00 – CS7).

 

Επί Ρωσικού εδάφους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για τον ιστορικό επαναληπτικό ημιτελικό με την Γενισέι Κράσνογιαρσκ. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ισχυρή Ρώσικη ομάδα την Κυριακή (2/4) στις 13:00 (ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORT 7HD) με στόχο να υπερασπιστεί την τεράστια νίκη με 3-1 σετ στο Ρέντη και να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup. Στον Ολυμπιακό αρκούν δυο σετ για να πετύχει τον μεγάλο στόχο του και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος, στην οποία με την φετινή μεγάλη πορεία έχει προσθέσει ιστορικές στιγμές θριάμβου!

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκίνησε με την «αποκαθήλωση» της κατόχου του τίτλου C.S.M. Βουκουρεστίου, την οποία ο Θρύλος απέκλεισε χωρίς να χάσει σετ, με δυο νίκες με 3-0 σετ, πρώτα στο Ρέντη και στη συνέχεια στη Ρουμανία.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Τουρκία κόντρα στην πανίσχυρη Τσανάκαλε με 3-2 σετ και το ντουμπλάρισμα των νικών με το ίδιο σκορ στο Ρέντη για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Εκεί ο Θρύλος αντιμετώπισε την επικίνδυνη Αστερίξ Μπέβερεν. Στο πρώτο ματς στο Βέλγιο οι «ερυθρόλευκες» με την θερμή συμπαράσταση 60 περίπου οπαδών του Ολυμπιακού από την Ευρώπη, διεύρυναν την νικηφόρα πορεία τους, επικράτησαν με 3-2 και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στους «4». Στον επαναληπτικό της 8ης Μαρτίου στο γεμάτο Ρέντη ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον θρίαμβο της πρόκρισης στον ημιτελικό μετά την νίκη με 3-1 σετ κόντρα στην Αστερίξ!

Και πλέον ο Θρύλος βρίσκεται μια «ανάσα» από τον μεγάλο τελικό, έχοντας ως παρακαταθήκη τις τρεις σημαντικές προκρίσεις και τις 7 νίκες σε ισάριθμα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τελευταία αυτή της προηγούμενης Τετάρτης στο κατάμεστο Ρέντη, κόντρα στην Γενισέι Κρασνογιάρσκ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button