ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμες για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Ραντεβού με την ιστορία δίνει η ομαδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία φιλοξενεί τη Γενισέι Κρασνιογιάρσκ και φιλοδοξεί να πετύχει άλμα πρόκρισης για τον τελικό του Challenge Cup (19:00, CS7).

 

Πιο αποφασισμένη από ποτέ για το πρώτο τεράστιο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup παρουσιάζεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν την ρώσικη Γενισέι Κρασνιογιάρσκ (19:00 – CS7) και φιλοδοξούν να φανούν συνεπέστατες στο ραντεβού τους με την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «4» του Cev Challenge Cup.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την εντυπωσιακή φετινή της πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέχει δυο βήματα από τον μεγάλο τελικό!

Ο Θρύλος δίνει την Τετάρτη στις 19:00 στο Ρέντη, τον πιο σημαντικό αγώνα στην ιστορία του τμήματος. Χρειάζεται τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στη Ρωσία την Κυριακή (2/4, 13:00) όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό τελικό!

Η επιβολή του ρυθμού, η απόλυτη συγκέντρωση σε άμυνα κι επίθεση, αναμένεται να καθορίσει πάρα πολλά σε ό,τι αφορά την έκβαση της αναμέτρησης.

Με τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας να προετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών και να γεμίσει κάθε γωνιά του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη»

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (29/3) από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» από τις 17:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Τιμή εισιτηρίων:  5€ και 10€

Σχετικά Άρθρα

Back to top button