Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έρχεται» το sold out!

035

Πάνω από 27.000 εισιτήρια του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν «κάνει φτερά» και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα εξαντληθούν.

 

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στον … πυρετό του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης,σε συνδυασμό με τον πόλεμο  κάθε λογής που δέχονται οι πρωταθλητές Ελλάδας έχει δημιουργήσει … παράκρουση τους φίλους των Πειραιωτών, που θέλουν όσο τίποτε άλλο να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να ζήσουν από κοντά την κάθε στιγμή αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα.

Ο πύρινος λαός του Θρύλου διψάει για τέτοια παιχνίδια και όπως το έχει αποδείξει άπειρες φορές, έχει τον τρόπο να αποτελέσει την ασπίδα της αγαπημένης του ομάδας και να της δώσει τη ώθηση να φτάσει σε έναν ακόμη θρίαμβο, που θα την φέρει σε θέσης ισχύος όσον αφορά το κυνήγι του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων του ντέρμπι με τους «πράσινους» έχπουν γίνει καπνός πάνω από 27.000 εισιτήρια, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την .. τρέλα που έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας τους!

Όπως όλα δείχνουν, ο Ναός αναμένεται να ζήσει πιένες και να είναι … καυτός για τους αντιπάλους του Θρύλου! Με το sold out  να μοιάζει σχεδόν βέβαιο!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button