ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έπρεπε να κερδίσουμε…»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σπατάλησε πολλές κραυγαλές ευκαιρίες απέναντι στον Ατρόμητο εστίασε ο Πάουλο Μπέντο τους λόγους, που οδήγησαν στο στείρο 0-0 του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου.

 

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει σκορ πρόκρισης στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου του «Γ. Καραϊσκάκης», μένοντας στο άγονο 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Πάουλο Μπέντο στις δηλώσεις τόνις εότι οι παίκτες του απώλεσαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες και βάσει εικόνα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε κερδίσει το ματς

«Αρχικά, δεν πιστεύω ότι ήμασταν καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σύμφωνα με την τακτική τους. Εμείς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, ενώ οι αντίπαλοί μας ήθελαν να αμυνθούν, χαμηλώνοντας το ρυθμό. Εμείς παρασυρθήκαμε και παίξαμε στον αργό ρυθμό του Ατρομήτου.

Με βάση τις ευκαιρίες μας πάντως πιστεύω όχι μόνο ότι έπρεπε να κερδίσουμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει δύο παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο μια φορά σε μία αντεπίθεση, η οποία έγινε έπειτα από δικό μας λάθος. Είμαστε σίγουροι πως έχουμε όλες τις πιθανότητες στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button