Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έξι στα έξι» και συνεχίζει!

Το θριαμβευτικό 77-69 επί του Παναθηναϊκού συνιστά την έκτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις σε βάρος των «πρασίνων».

 

Τον νόμο της σαφώς ανώτερης ομάδας επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, φτάνοντας στην νίκη επί του Παναθηναϊκού με 77-69, ήρθε να αποτελέσει την διεύρυνση ενός εκπληκτικού νικηφόρου σερί σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν το έχει επιδείξει ποτέ στο παρελθόν κόντρα στους «πράσινους»!

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, από τις 22 Μαϊου του 2016, όταν και ο Βασίλης Σπανούλης με τρίποντη «μαχαιριά» είχε κάνει το 1-1 για τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό των πλέι – οφ στο ΟΑΚΑ, μέχρι χθες το βράδυ, έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σερί 6-0 σ’ όλες τις διοργανώσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Δείγμα του ό,τι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει για τα … καλά τον αέρα των αιώνιων … πελατών τους και στο μπάσκετ.

Μα πάνω απ’ όλα,  έρχεται να αποτελέσει την καλύτερη επιβράβευση για την μεθοδική δουλειά του εορτάζοντα σήμερα Γιάννη Σφαιρόπουλου και των στενών του συνεργατών, οι οποίοι έχουν πάρει το …σκαλπ των «πρασίνων».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button