ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα ΣΕΦ όπως πρέπει και όπως ξέρουμε!

Σε τρεις ημέρες από σήμερα πρόκειται να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο μεγάλος τελικός του CEV Challenge Cup, με τον Ολυμπιακό να αναμετράται με την ιταλική Ραβέννα. Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος του Θρύλου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει την ομάδα αβοήθητη, αφού συρρέει στο τμήμα μελών του Ερασιτέχνη για να προβεί σε δύο αγορές.

Η πρώτη ασφαλώς, είναι το “μαγικό” χαρτάκι που θα του εξασφαλίσει την είσοδο στο ΣΕΦ, το οποίο θα μετατραπεί σε ένα πρώτης τάξεως γήπεδο βόλεϊ για τις ανάγκες του αγώνα, αλλά και για να προμηθευτεί το συλλεκτικό μπλουζάκι με την ημερομηνία του αγώνα και το σήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αξίας 7 ευρώ τα οποία θα πάνε εξ’ ολοκλήρου προς ενίσχυση των τμημάτων. Μία κίνηση που δεν γίνεται απλά για την ενίσχυση αλλά και γιατί πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλόγουστο μπλουζάκι, όμορφα σχεδιασμένο και φυσικά στα αγαπημένα μας χρώματα και που μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία μετά την Τετάρτη του Πάσχα!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί από τους φιλάθλους που φτάνουν στο τμήμα φιλάθλων, αγοράζουν και το εισιτήριο και το μπλουζάκι ακόμη κι αν δεν βρεθούν στο ΣΕΦ την Τετάρτη. Με επόμενη κίνηση να το παραχωρήσουν σε κάποιο άλλο που μπορεί να πάει στον αγώνα.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η στήριξη που δείχνουν άπαντες προς τον Ερασιτέχνη είναι πραγματικά ότι πιο όμορφο και πιο συγκινητικό, κίνηση της αγνής αγάπης που έχει ο απλός φίλαθλος για τον Σύλλογό του. Και πως όχι άλλωστε. Όταν μας έχει χαρίσει τόσες στιγμές δόξας και τιμής. Στιγμές που δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Και που με την αγάπη όλων μας, του Προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, την σημαντικότατη ενίσχυση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά τις στιβαρές πλάτες των φιλάθλων, αναμένεται να μας χαρίσει κι άλλες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button