ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα με την ιστορία του Ολυμπιακού το Summer Camp

1484928

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις σύγχρονες εκγαταστάσεις του «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp  του Ολυμπιακού.

 

Στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το γήπεδο όπου έχει γραφτεί και συνεχίζει να γράφεται η “χρυσή” ιστορία του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο Summer Camp του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί και οι νεαρές γέμισαν με φωνές το γήπεδο του Ολυμπιακού και έκαναν παντού αισθητή την παρουσία τους. Η αρχή έγινε στο Μουσείο όπου τους περίμενε η κα Τσαλιγοπούλου για να τους “ταξιδέψει” με τα λόγια της στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πόσα τρόπαια, πόσες νίκες, πόσες ωραίες εικόνες… Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή. Για τα παπούτσια μιας άλλης εποχής, για την κούπα του Πρωταθλήματος του 1931, για τα ονόματα των Θρύλων, για την τραγωδία της Θύρας 7.

Τα αποδυτήρια άνοιξαν και αυτά για να υποδεχτούν τα παιδιά. Ένας μικρός ποδοσφαιριστής έλεγε στο φίλο του που γνώρισε στο Camp ότι μια ημέρα θα παίζει στον Ολυμπιακό και θα χρησιμοποιεί αυτά τα αποδυτήρια. Όνειρα που όταν είσαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Ύστερα η επαφή με το νέο… χαλί-χόρτο του γηπέδου. Το να πατάει ένα παιδί σ’ αυτό το χορτάρι είναι όνειρο ζωής και μέσα από το Summer Camp τα όνειρα “ζωντανεύουν”. Οι εξέδρες, οι διάδρομοι, οι τοιχογραφίες. Όλα γεμάτα κόκκινο και άσπρο. Τα παιδιά επιστρέφουν γεμάτα στο Ρέντη για να συνεχίσουν το πρόγραμμα τους. Εργομετρικά ανά γκρουπ, προπονήσεις…

Η 3η ημέρα του Summer Camp τελείωσε…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button