ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα βαρύ νούμερο σηκώνεται επάξια

Η φωτογραφία που παραθέτουμε μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι για αυτόν τον μικρό που όμως δείχνει ότι έχει πραγματική όρεξη να… μεγαλώσει ποδοσφαιρικά!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, για τον οποίο και σκόπιμα επιλέχθηκε αυτή η φωτογραφία, από έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά το 2015. Όταν δηλαδή κι ο ίδιος έκανε τα πρώτα του δειλα βηματα με την βαριά ερυθρόλευκη της πρώτης ομάδας.

Έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε, έφυγε δανεικός και γύρισε για να υπηρετήσει την ομάδα από όπου ξεκίνησε. Ένα χειροκρότημα χθες, πολύ δυνατό όταν είχε τη μπάλα στα πόδια στο χώρο της άμυνας του Ολυμπιακού, αποδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει λάθος για αυτό που είδε. Ο Τσιμικας κατατάσσεται εύκολα στους διακριθεντες της χθεσινής αναμέτρησης. Πολύ εύκολα. Κράτησε τη θέση του, πήρε προσπάθειες, έτρεξε… Τα πάντα. Και χαμένες μπαλιές κατάφερε να ξαναπάρει. Πώς λοιπόν να μη χειροκροτήσει κανείς τέτοια εικόνα. Πώς να μη θες να του δώσεις την ώθηση να το ξανακάνει.

Έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πανευτυχής ότι ο δικός του μικρός Τσιμικας , εξελισσεται σταδιακα σε ενα μεγαλο μάγκα αριστεροποδαρο αμυντικο. Και με το βαρύ 21 στην πλάτη! Ο νοών νοείτω!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button