ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα άρθρο χωρίς… τίτλο!

1427611

Και τώρα… τρέμε πρωταθλητή! Αυτή η ανανέωση “σερβιρίστηκε” ως σούπερ ντούπερ σπέσιαλ ανανέωση με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον!

Ο 25χρονος Γιώργος Κουτρουμπής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει στους πράσινους ως το 2019. Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά πως θέλει να διεκδικήσει περισσότερες επιτυχίες και στόχους με τον Παναθηναϊκό.

Eμείς, παρά τις… τζαμπαμαγκιές του ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, δεν του “κακιώνουμε” μιας και έχουμε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις και κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Όμως παρατηρήσατε κάτι; Στις δηλώσεις του δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη “τίτλος”! Συνήθως όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει κάπου ή ανανεώνει θέτει κάποιους συγκεκριμένους στόχους και όχι απλά… στόχους αόριστους.

Πάντως στον Παναθηναϊκό δίκαια τον χαρακτηρίζουν πολυεργαλείο. Αλλωστε πρόσφατα στο παιχνίδι με τη Βέροια, έδειξε ότι οι “Πράσινοι” μπορούν να τον υπολογίζουν και σαν τερματοφύλακα με τα γκολ που τρώει ο Στιλ, αλλά το γεγονός ότι ο Κοτσόλης  δεν υπολογίζεται

Μάλλον το έχουν πάρει απόφαση εκεί στο Κορωπί και αφήνουν τους τίτλους για άλλα… άρθρα, άκρως πανηγυρικά τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους συνήθως τον Απρίλιο. Και λέμε Απρίλιο γιατί ο Κουτρουμπής εμφανίστηκε το 2012 με την ΑΕΚ και μετά υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Επομένως, 2013, 2014, 2015, 2016 και πάει λέγοντας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button