ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας ωραίος, ήρεμος “φωνακλάς”!

Αυτή η νίκη, η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Βουδαπέστη με 8-7 απέναντι στην Όρβοσι φέρει φαρδιά – πλατιά όχι μόνο των παικτών των πρωταθλητών, αλλά και του κόουτς των μεγάλων επιτυχιών, Θοδωρή Βλάχου.

Οι συστάσεις περιττεύουν για τον ερυθρόλευκο τεχνικό. Άλλωστε όταν τόσα χρόνια έχει “μιλήσει” με την δουλειά του, τι να πούμε.

Κι όμως. Πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο! Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 3-6 φώναζε διαρκώς στους παίκτες του, προσπαθώντας να τους περάσει αυτά που ήθελε ώστε να τους εφιστήσει την προσοχή στην συνέχεια του αγώνα.

Φωνές… Όχι ακριβώς φωνές, αλλά αυτή η “ήρεμη” δύναμη με την οποία προσπαθεί να δώσει τις οδηγίες του. Πρόκειται για ένα χάρισμα που μόνο ο Θοδωρής Βλάχος το έχει. Όσο έντονες κι αν είναι οι φωνές του, οι παρατηρήσεις του, μπορούν να “ηρεμήσουν” τα πράγματα. Ακόυγεται περίεργο, όμως είναι η αλήθεια.

Κι ακόμη όταν αυτά δεν πήγαιναν καλά, ο κόουτς φρόντιζε να δίνει διαρκώς οδηγίες στην άμυνα, η οποία κρατούσε εξαιρετικά τους Ούγγρους χωρίς γκολ για αρκετή ώρα όταν η μπάλα “έκαιγε”.

Την κατάλληλη στιγμή “φώναξε” για αντεπίθεση και εκεί που η ομάδα είχε μείνει χωρίς γκολ για μιάμιση περίοδο σχεδόν, μπήκαν δύο απανωτά που έδωσαν αέρα 2 τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Νίκη με την σφραγίδα παικτών και προπονητή. Μία θρυλική νίκη μέσα στο σπίτι της OSC! Τόσο απλά!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button