ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλαμψε η αλήθεια για τον Ολυμπιακό!

Απαλλακτική ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό σχετικά με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

 

Για μία ακόμη φορά θριάμβευσε η αλήθεια σχετικά με όλους όσοι έχουν βαλθεί να προκαλέσουν κακό στον Ολυμπιακό!

Την Πέμπτη (7/3) έγινε γνωστή η απαλλακτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό σχετικά με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ” αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: “Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!”

Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button