Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έκλεισε» και τον Τραμονί! (pic)

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται έχουν ήδη συμφωνήσει με την Αζαξιό για την  απόκτηση του 19χρονου αριστερού χαφ της Αζαξιό

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει η μεταγραφική δραστηριότητα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά φέρονται να απέχουν μία ανάσα από την ένταξη ενός ακόμη Γάλλου εξτρέμ, αυτή τη φορά όμως αρκετά νεαρότερου συγκριτικά με τον πρώην άσο των Φενέμπαχτσε, Μαρσέιγ και Λιόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κορσική οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε τελική συμφωνία με τον 19χρονο αριστερό μέσο Ματέο Τραμονί.

Πιο συγκεκριμένα το «Corse Sport» αναφέρει ότι ο νεαρός που ανήκει στην Αζαξιό οδεύει προς τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να συνεργαστεί με τον Φρανσουά Μοντεστό.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Τραμονί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 28 συμμετοχές, με δύο γκολ και μια ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο ματς κυπέλλου. Παράλληλα είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων η Αζαξιό θα καρπωθεί στα ταμεία της το ποσό των 800.000 ευρώ.

https://www.facebook.com/sportcorse/photos/a.442316819230928/2001075126688415/?type=3

Σχετικά Άρθρα

Back to top button