ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε το 9 στα 9 και συνεχίζει

Την νικηφόρα πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 18-4 του Περιστερίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι «ερυθρόλευκοι», μια μέρα μετά την ανάδειξη τους σε κορυφαία ομάδα της Ελλάδας έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι την ποιότητα τους σαν ομάδα και παίζοντας συγκεντρωμένα και με σοβαρότητα, έφτασαν με άνεση στην 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας ασταμάτητοι την πορεία τους, μετρώντας 147 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς τους Δερβίση και Μπούσλιε και με βασικό τερματοφύλακα το Στέφανο Γαλανόπουλο, άνοιξε το σκορ με τον Σκουμπάκη, από τη θέση του φουνταριστού. Από την ίδια θέση, ο Μουρίκης ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για την ομάδα του Πειραιά. Ο Γούνας επανέφερε τη διαφορά στα δυο τέρματα (3-1) και ο Γενηδουνιάς, αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα, έφυγε στην κόντρα και έγραψε το 4-1, στο 2:17 του πρώτου οκταλέπτου. Στην επόμενη φάση ο Γαλανόπουλος έπιασε πέναλτι των φιλοξενούμενων, διατηρώντας το συν τρία για τον Ολυμπιακό. Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, στον παίκτη παραπάνω, ασίστ του Φουντούλη και 5-1 από τον Ομπράντοβιτς, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση.

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου, ο Σκουμπάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 6-1 στον αγώνα. Μετά από σχεδόν πέντε λεπτά χωρίς τέρμα στο ματς, ο Ομπράντοβιτς έκανε το 7-1. Μια ακόμα εύστοχη επίθεση στον παίκτη παραπάνω για τους «ερυθρόλευκους», με τον Γενηδουνιά να διαμορφώνει το 8-2. Ο Κάκαρης στην κόντρα έκανα το 9-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, που είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεση του, είδε τους παίκτες του να συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα. Ο Αργυρόπουλος έκανε το 10-2, στο 6:54 του τρίτου οκταλέπτου. Ο Έλληνας αμυντικός, ήταν αυτός που επανέφερε το προβάδισμα του Ολυμπιακού, στο συν οκτώ (11-3), δυο λεπτά αργότερα. Στη λήξη της περιόδου, ο Ομπράντοβιτς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό, για το 13-3 στον αγώνα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην τελευταία περίοδο και με το τελικό 18-4 ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την αήττητη πορεία του στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Κάκκαρης, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκαρτιζάν, Σπούνερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκορίτσας, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Τσαλίκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button