ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκαναν μία χαψιά τον Παναθηναϊκό!

Τον «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Παίδες του Ολυμπιακού που επικράτησαν της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού με 2-0, κάνοντας ακόμα βήμα για την επιστροφή τους στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας Κ15.

Το σκορ άνοιξε στο 42’ ο Κίτσος με ένα ωραιότατο φαλτσαριστό σουτ, ενώ τη νίκη των Πειραιωτών σφράγισε στο 79’ με πέναλτι ο Σπυριδάκης.

Η εικόνα του παιχνιδιού:

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μπήκε  πολύ δυνατά δεν κατάφερε να πεύχει κάποιο γκολ ώστε να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο όμως οι Πειραιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και στο 42’ άνοιξαν το σκορ με τον Κίτσο. Ο νεαρός άσος συνέκλινε από αριστερά και με ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων για το 1-0. Κάπου προς το τέλος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» που συνέχισαν να πιέζουν κέρδισαν στο 79’ πέναλτι με τον Σταμούλη. Ο Σπυριδάκης το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το τελικό 2-0.

Με αυτή τους τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και με τον αγώνα λιγότερο που έχουν έφτασαν τους 19 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και απέχουν μόλις δύο από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γιγίνης, Λιάτσος (70′ Παπανικόπουλος), Κίτσος (56′ Σπυριδάκης), Λιοφάγος, Σταμούλης (82′ Τσιουρής), Συρμής (62′ Ντόη), Καραπαναγιωτίδης (77′ Παστράς).

Παναθηναϊκός: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης (64′ Ζαφείρης), Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Τόρρα (79′ Αυγερινός Θ.), Τσοντάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button