ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδωσαν το έναυσμα οι Νέοι

Πωπω μια Κ-20 για την οποία είμαστε όλοι περήφανοι!!! Με ψυχή χιλίων λεόντων, οι μέλλοντες… Θρυλέοντες έκαναν την ΑΕΚ μία χαψιά στο Ρέντη αφού την σκόρπισαν κυριολεκτικά στους… τέσσερις ανέμους με το ευρύ και εμφατικό 4-1 επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη.

Το παιχνίδι:

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις της για να βάλει τις βάσεις ώστε και να περάσει ένα ευχάριστο μεσημέρι και συνάμα να πάρει την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, δείχνοντας τον δρόμο στην πρώτη ομάδα που παρακολουθούσε το ματς εκείνη τη στιγμή. Τα πρώτα… κανόνια άρχισαν να ηχούν από νωρίς και στο 17ο λεπτό ήρθε το 1-0 μετά από σέντρα του Κουγιού και κεφαλιά του Βάρκα. Στο 38′ μάλιστα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε… εκτελεστής! Ο Κουγιός εκτέλεσε μαεστρικά ένα φάουλ από πολύ πλάγια θέση και έγραψε το 2-0 αφήνοντας εμβρόντητο τον Γκίνη. Ο πορτιέρο της Ένωσης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού αιφνιδιάστηκε μην περιμένοντας την εκτέλση απευθείας από τον μικρό!

Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο, η ΑΕΚ σαν να ήθελε να επιμείνει της παρουσίας της στο Ρέντη μείωσε σε 2-1 με τον Ασπρογιάννη. Όμως αυτό περισσότερο “θύμωσε” τους πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα παρά τους “τρόμαξε”.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα… καλά! Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει για να βρει  το τρίτο τέρμα που θα “κλείδωνε” την νίκη. Ο Καράδαης πίσω δεν επέτρεπε να περάσει τίποτα κι έτσι στο 79 ο Βρουσάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το τρίτο γκολ που καθάριζε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Όμως αυτό δεν έφτανε στον Βάρκα που ήθελε να πετύχει άλλο ένα γκολ για να κλείσει το μεσημέρι όπως ακριβώς άρχισε. Έτσι στο 84′ εκμεταλλεύτηκε την άριστη πάσα του Ξενιτίδη και με πλασέ έγραψε το τελικό 4-1 για τον Θρύλο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Πανάγου, Κουγιός, Λάμπρου, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Χατζηιωαννίδης, Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Ψάνης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης, Σαρδέλης, Αντωνίου, Γιούσης, Σπηλιώτης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button