ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδειξαν θετικά στοιχεία οι Νέοι

1517263

Εξαιρετική εμφάνιση από την Κ-20 του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας φιλική νίκη με 3-1 επί της Κηφισιάς.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο «Ζηρίνειο» η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ αν και στο πρώτο μισάωρο η Κηφισιά πίεσε και δημιούργησε φάσεις. Το 0-1 ήρθε από τον Μάριο Βρουσάι στο 40’.

Ο Κιρτζιαλίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Βρουσάι και αυτός με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ. Στο 43’ ο Βρουσάι παίρνει την μπάλα από το κέντρο περνάει όλους τους αντιπάλους του σεντράρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και ο Άρντιτ Τόλι με προβολή από το δοκάρι «γράφει» το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (48’) ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μεγαρίτης, σκόραρε  με σουτ (0-3) απέναντι στην παλιά του ομάδα. Παρά τις πολλές αλλαγές του Βασίλη Βούζα ο οποίος συνέχιζε να πιέζει και να «φτιάχνει» ευκαιρίες για γκολ. Η Κηφισιά κέρδισε στο 83’ πέναλτι (χέρι Αντωνόπουλου) και ο Καρβουνίδης που το εκτέλεσε μείωσε σε 1-3. Στο 85’ ο Νίκος Πέιος είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Καλδέλης, Ανεζύρης, Χαλκιάς, Λέρι, Πέτρου, Κωνσταντόπουλος, Καρβουνίδης, Σπηλιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέρης, Καλιαμπάκας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Καραμανλής, Χρονόπουλος, Ίσλι. Προπονητής: Γιαννακόπουλος Στέλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Γαβαλάς, Νικολάου, Τόλι, Φουάσης, Πανάγου, Μεγαρίτης, Χρήστου, Κηπουρός, Βρουσάι, Τασιουλής, Κιρτζιαλίδης.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Μπέτσας, Πέιος, Λάμπρου, Αντωνόπουλος, Καμπετσής, Ξενιτίδης, Βάρκας. Προπονητής: Βούζας Βασίλης.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button