UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα … μαγειρέματα στην ΚΕΔ!

1338938

Στον αποκλεισμό της διαιτητικής τριάδας του ΟΑΚΑ, που απαρτίζουν οι Αναστόπουλος, Κορομηλά και Μάνος, προχώρησε η ΚΕΔ. Σφυρίζουν στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ οι «γκρίζοι κομάντος» του ΣΕΦ Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Από τη στιγμή, όπου ο Βασίλης Σπανούλης με το μάγκικο και παλικαρίσιο του τρίποντο οδήγησε τον Ολυμπιακό στο θριαμβευτικό 66-68 επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών σε 1-1 έχει ξεκινήσει από την «γκριζοπράσινο» παρασκήνιο μία προσπάθεια να βάψουν το άσπρο … μαύρο!
Με απώτερο σκοπό να αποκομίσουν για ακόμη μια φορά την προκλητική εύνοια των διαιτητών, αλλά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της οικογένειας Γιαννακόπουλου…

Στην σύσκεψη της Τρίτης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ, ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι. Μάλιστα, το αρμόδιο όργανο αποφάσισε να αφήσει τους τρεις ρέφερι που διεύθυναν τον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή εκτός από τους δύο επόμενους τελικούς των πλέι – οφ της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Φυσικά και αναφερόμαστε στους Αναστόπουλο, Κορομηλά και Μάνο

Οι τρεις ρέφερι έμειναν εκτός κληρωτίδας για τα δύο επόμενα παιχνίδια των τελικών και μετά την κλήρωση έγινε γνωστό ότι στον αγώνα του ΣΕΦ θα σφυρίξουν οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.
Όσον αφορά τον τέταρτο τελικό που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό του ΟΑΚΑ (29/5 – 22:00), θα τον διευθύνουν οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη , πρόκειται για τους τρεις ρέφερι, οι οποίοι στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ βοήθησαν με προκλητικό τρόπο τους «πράσινους» να κάνουν το …μπρέικ

Μετά απ’ όλα τα παραπάνω, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλούνται να φανούν ψύχραιμοι και να δώσουν το 150% των δυνατοτήτων τους, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button