ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άπαντες παρόντες στην μάχη!

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, τέθηκαν οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Μάντζαρης και Γιανγκ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.
Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς που αντιμέτωπιζαν τις τελευταίες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, θα φωνάξουν «μάχιμοι» στην αποψινή αναμέτρηης κόντρα στους «πράσινους»!

Όλοι τους επιλέχτηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στην φωτιά για τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας για τις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα.

Με βάση πάντως, τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, τις περισσότερες πιθανότητες να δώσουν κανονικά το παρών συγξεντρώνουν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης, με τους Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ να ακολουθούν …

Για καλό και καλό ο τεχνικός της ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Πάρη Μαραγκό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button