ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άντε να αποβάλλεις τέτοιο συναίσθημα…

Όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά μαζί με τους φιλάθλους του, όταν έχεις βοηθήσει εν καιρώ πολέμου, σε έχουν βοηθήσει στις πυρκαγιές του 2007, έχουν γιορτάσει μαζί σου σε φιέστες, έχουν βοηθήσει μαζί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, άντε να τον δεις σαν αντίπαλο…

Η αποψινή αναμέτρηση μπάσκετ είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Είναι μία τεράστια γιορτή στο παρκέ και στις εξέδρες όπου δεδομένη θεωρείται η παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Ο Θρύλος της Ελλάδας αντιμετωπίζει τον Θρύλο της Σερβίας και το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανοίγει τις πόρτες του και τις αγκαλιές του ταυτόχρονα για να υποδεχθεί παίκτες και φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα για να τους χειροκροτήσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Πέρα από τα πανέμορφα συναισθήματα, αυτό το παιχνίδι έχει ένα πολύ μεγάλο “κακό”. Δυστυχώς, είναι επίσημο! Είναι επίσημο και κάποια ομάδα πρέπει να νικήσει και κάποια να χάσει. Όταν έχεις αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα πάντα το αποτέλεσμα περνούσε σε δεύτερη μοίρα, όμως απόψε ο Ολυμπιακός “καίγεται” να κρατήσει το θετικό σερί.

Άντε να το δεις σαν παιχνίδι επίσημο… Και πως να το δεις σαν παιχνίδι επίσημο… Άντε να βγάλεις από το μυαλό σου το περσινό εντός έδρας ή το εκτός στο Βελιγράδι που οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι χειροκροτούσαν σε κάθε καλάθι και στο τέλος χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.

Αυτό είναι το ιδανικότερο σενάριο. Η νίκη της ομάδας μας ασφαλώς και ένα τεράστιο πανηγυρικό κλίμα στις εξέδρες εκεί που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα θα βρίσκονται μαζί, έχοντας πρώτα περάσει από το “Π. Καπαγέρωφ” διότι παίζει μπάλα και η ομάδα πόλο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button