ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Άλωσε το Λαιμό ο Θρύλος (photos)

Τι και αν βρίσκονταν πίσω στο σκορ τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και στο τέλος να πανηγυρίσουν την νίκη με 3-5 στο πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για την Β΄φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Πολύ κλειστό το παιχνίδι στην έναρξη του με μόλις ένα γκολ να σημειώνεται στο πρώτο οκτάλεπτο. Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, με την Χριστίνα Τσουκαλά να σκοράρει από την περιφέρεια, για το 1-1. Καλή κυκλοφορία της μπάλας στον παίκτη παραπάνω και η Ελευθερία Πλευρίτου, δίνει προβάδισμα στις «ερυθρόλευκες» με 2-1 στο 6:09. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 3-2, το γυριστό της Αλεξάνδρας Ασημάκη σταμάτησε στο δοκάρι, που ήταν το δεύτερο για την ομάδα του Πειραιά στην αναμέτρηση. Το 3-2 έμεινε μέχρι τη λήξη και του δεύτερου οκταλέπτου.

Οι άμυνες ήταν αυτές που συνέχισαν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην τρίτη περίοδο καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να σκοράρει. Η Χριστίνα Τσουκαλά, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ στο παιχνίδι, έφερε το ματς στα ίσα, ακριβώς με τη λήξη του οκταλέπτου. 4:21 πριν τη λήξη του αγώνα, η Ελευθερία Πλευρίτου, περνάει εξαιρετικά τη μπάλα πάνω από την Τζόνσον και δίνει εκ νέου προβάδισμα στις νταμπλούχες Ελλάδας, φτάνοντας και αυτή τα δυο γκολ στον αγώνα. Η Άλκηστη Αβραμίδου, σκοράροντας από την περιφέρεια, δίνει «αέρα» δυο τερμάτων στον Ολυμπιακό και ενώ απέμεναν 3:09 για την λήξη. Το 5-3 για τον Ολυμπιακό έμεινε μέχρι το τέλος, και οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 1-0 με τη σειρά των αγώνων να μεταφέρεται στο Παπαστράτειο, το ερχόμενο Σάββατο (19/1). Πρώτες σκόρερ ήταν οι Τσουκαλά και Ελευθερία Πλευρίτου πετυχαίνοντας από δυο γκολ, με την Αβραμίδου να σημειώνει το πέμπτο του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 0-1, 0-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου Αθ., Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ, Ιωαννίδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Κοκκινάκη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπάκλιγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button