Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο Χάρα τους έκανε… αγάλματα! (video)

Σαν σήμερα το 2015 ο Ολυμπιακός με γκολ του Αργεντινού επιθετικού στο 89’ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ (0-1) στα ημιτελικά του Κυπέλλου βάζοντας γερά θεμέλια για την κατάκτηση του νταμπλ.

Με μία από τις σημαντικότερες προκρίσεις στην ιστορία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται κιόλας τέσσερα χρόνια από την ημέρα όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ του Χάρα στο 89’ και τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης! Στον δρόμο προς την κατάκτηση του 17ου νταμπλ της ιστορίας του!

Το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και με λευκή ισοπαλία η μπίλια της πρόκρισης θα κάθονταν στους «κιτρινόμαυρους».

Όμως ο Θρύλος είχε διαφορετική άποψη και με γκολ του Αργεντινού στράικερ Φράνκο Χάρα στο 89’ έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, αφήνοντας … αγάλματα τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Δέλλας) : Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος (67 Ντακόλ), Πλατέλλας (87΄Ντούνης), Μπαρμπόζα, Αραβίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς (64΄Φορτούνης) , Μανιάτης (52 Κασάμι), Ντομίνγκες, Ντουρμάζ (11΄Αφελάι), Ντοσεβί, Χάρα

Ας θυμηθούμε πώς, στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button