Χωρίς κατηγορία

Όσα δεν έφτανε η αλεπού τα ‘κανε κρεμασταρια!

Τι σοφες που ειναι οι παροιμίες! Και πόσο δίκιο έχουν αυτοί που της σκέφτηκαν. Και πόσο ισχύουν στην καθημερινή ζωή και στη μπαλα! Τουλάχιστον στην χώρα μας Αφού στο εξωτερικό υπάρχει μια σχετική αναγνώριση για τον αντίπαλο… Ας τα δούμε από την αρχή όμως.

 Η σημερινή ημέρα εκτός από την εφταρα επί του Ιωνικου έμελλε να συνδεθεί και με κάτι αλλο, το οποίο συνέβη πέρσι για τον Ολυμπιακο.

Ένα από τα πιο hot ονόματα πέρσι τέτοια εποχή στο μεταγραφικό εκτός συνόρων παζάρι ήταν εκείνο του Καριμ Ανσαριφαρντ, ο οποίος εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τα κυανερυθρα του Πανιωνίου. Στον Ιρανό φέρονται ότι την είχαν “πέσει” από κοντά και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.
Το τι είχε γραφτεί δεν λεγόταν! Και φυσικά όταν επρόκειτο για εκτός Ολυμπιακου, ο Καριμ θα έκανε τη διαφορά και για αυτό τον εκθειάζαν οι υπολοιποι μη Ολυμπιακοί…
Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι ο Καριμ θα κατέληγε (λέμε τωρα) κάπου αλλού, ο Ολυμπιακός με μια αστραπιαία κίνηση οχι απλα εκανε δυναμικο μπασιμο, αλλά αποφασιστικό. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας είχε κλείσει τον Ιρανό αφήνοντας και πάλι τους ανταγωνιστές του με την όρεξη. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Prince of Persia, όπως τον χαρακτηρισαμε από εδώ, ήρθε στον Ολυμπιακο.
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν τα… “απεταξάμην τον… Ανσαριφάρντ”! Διάψευση από την μία, άγνοια από την άλλη, κανέναν ενδιαφέρον από την τρίτη πλευρά. Πως ήταν δυνατόν ο Ολυμπιακός να “έπαιζε” μόνος του ξαφνικά για τον Καρίμ όταν τελικά τον απέκτησε, ήταν λίγο περίεργο. Στην συνέχεια ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα περί “χαντάκωσης”, περί “πάγκου”, περί επιστροφής του στον Πανιώνιο (ναι είχε γραφτεί κι αυτό!!!) αμέσως μόλις ήρθε μέχρι το τέλος της σεζόν και άλλα πολλά τέτοια. Α!!! Και μετά έγινε ο “σιγά τον παίκτη”. Ο παίχταράς που έκλεινε σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Ολυμπιακό ξαφνικά έγινε ο “σιγά τον παίκτη”.
Δεν μας πείραξε! Ο “σιγά τον παίκτη” δούλεψε και δουλεύει με μεγάλη προσήλωση με αποτέλεσμα και να έχει κερδίσει την θέση του από πέρσι και να έχει πετύχει πολλά και καθοριστικά, εγχώρια και εκτός συνόρων, γκολ που έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις νίκες. Ένας ποδοσφαιριστής πραγματικό διαμάντι για την ομάδα μας, που αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button