ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλα τα βλέμματα στο Σαμπαντέλ»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό του Final-4 της Εuroleague ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να δώσει το δυναμικό παρών.

Οι «ερυθρόλευκες» το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4, 12:30), αντιμετωπίζουν το Ν.Ο. Βουλιαγμένης, στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Οι ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον προπονητή του Ολυμπιακού, να αναλύει αρχικά τον αντίπαλο μέσω βίντεο και να ακολουθεί η προπόνηση των αθλητριών του στο «Piscines Carles Ibars», το κολυμβητήριο που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Ο μοναδικός στόχος των «ερυθρολεύκων», που δίνουν το «παρών» συνεχώς τα τελευταία χρόνια σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και διεκδικούν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τους τίτλο μετά την κατάκτηση του LEN Trophy τη σεζόν 2013-14, της Ευρωλίγκας το 2014-15 και του LEN Super Cup το 2015-16, δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (20/4, 14:15).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Χρυσή Διαμαντοπούλου

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Final-4 της Ευρωλίγκας:

Παρασκευή 19 Απριλίου
12:30 Α Ημιτελικός: Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
14:15 Β Ημιτελικός Πάντοβα – Σαμπαντέλ

Σάββατο 20 Απριλίου
12:30 Μικρός Τελικός
14:15 Μεγάλος Τελικός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button