ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει βήμα πρόκρισης

Το πρώτο αποφασιστικό άλμα που θα του δώσει προβάδισμα για μία θέση στον τελικό του Challenge Cup κυνηγά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Σουργκούτ (14/3 – 16:00).

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, την Τετάρτη (14/3 16:00), τη Σουργκούτ, στη Ρωσία, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «4» της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες βρίσκονται από την Δευτέρα τα ξημερώματα στην Ρωσική πόλη και η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών. Η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο Ολυμπιακός μετράει έντεκα παρουσίες σε Final-4 ευρωπαϊκών διοργανώσεων προσθέτοντας ακόμα μια φέτος με τη συμμετοχή του στους διπλούς ημιτελικούς, οι οποίοι καθιερώθηκαν στο Challenge Cup και στο CEV Cup το 2010

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button