REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χτυπάτε κι άλλο … Εμείς την δουλειά μας

Ο Ολυμπιακός  ανεβαίνει μέρα με τη μέρα αλλά μαζί με την αγωνιστική του ανάταση αυξάνεται και ο πόλεμος.

Η φετινή προετοιμασία δεν έχει καμία σχέση με την αναταραχή της περσινής.  Ο  Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και με το μεταγραφικό σχεδιασμό σε εξέλιξη,  προχώρα με ηρεμία και σοβαρή δουλειά για τον πρώτο του στόχο που είναι η συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Αυτό θα έχει βέβαια και τις άσχημες συνέπειες αφού ο πόλεμος που του γίνεται σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά, ακόμα και προς τον κόσμο του ολυμπιακού θα ενταθεί.

Δεν θα ξεχάσουμε φέτος όλα τα τηλεοπτικά δικαστήρια που στήνονταν την επόμενη ενός αγώνα του Ολυμπιακού, κάνοντας παράλληλα τα στραβά μάτια για ό,τι  γινόταν στις άλλες έδρες των αντιπάλων και διεκδικητών των τίτλων.  Με δύο λόγια λασπολογία συνεχόμενη ή αλλιώς Γκεμπελισμός μέχρι να πειστούν και οι τελευταίοι.

Σε δεύτερη φάση,  η εξόντωση των ανθρώπων που διοικούν.  Δεν θα ξεχάσουμε τι έλεγαν στο παρελθόν για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, όταν ήταν στο τιμόνι της ομάδας και πώς ξαφνικά όλα σταμάτησαν όταν αποσύρθηκε από την διοίκηση.  Τον ίδιο πόλεμο βιώνει και ο σημερινός πρόεδρος του Ολυμπιακού σε δεκαπλάσιο βαθμό από συγκεκριμένους ανθρώπους.  Αυτό  μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Μην μπορώντας οι άλλες ομάδες να ανέβουν,  πολεμούν τον Ολυμπιακό για να κατέβει.

Στην τρίτη φάση και χειρότερη,  η χυδαιολογία απέναντι στον κόσμο του Θρύλου από βουλευτές όπως ο Ζουράρις (υφυπουργός παιδείας) με τις απαράδεκτες δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ  αλλά και τις  χειρονομίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης που ήταν με διπλό νόημα,  η μία ξεκάθαρα χυδαία και η άλλη απειλή προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα πάει φυλακή.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός, ανεβαίνει και ο πόλεμος. Ραντεβού στα χαρακώματα!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button