ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια Πολλα Πρόεδρε!!!

Σαν σήμερα ήρθε στον κόσμο, πριν από ακριβώς μία πεντηκονταετία ,ένας άνθρωπος που έμελλε να γράψει το όνομα του με “Χρυσά γράμματα” στην ιστορία του Ολυμπιακού και να γίνει ο εφιάλτης για τους αντιπάλους του Θρύλου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού,  ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα το 2010 ,αφού λίγα χρόνια πριν είχε ασχοληθεί ενεργά με το τμήμα βόλει  και πέτυχε να πάρει 7 στα 7 πρωταθλήματα , να κατακτήσει 3 κύπελλα ,να φέρει σπουδαίους παίκτες στον Θρύλο ,αλλά και να δημιουργήσει μία ομάδα κόσμημα για την Ευρώπη η οποία κατέχει την 25η θέση σε όλα τα κλάμπ στην Ευρώπη.

Παράλληλα, με την οικονομική συνεισφορά του στον Ερασιτέχνη έχει καταστήσει τον Ολυμπιακό κυρίαρχο σε όλα τα σπορ με επιτυχίες σημαντικότατες τόσο εντός όσο και εκτός των τοιχών.

Παράλληλα, έχει τεράστια συνεισφορά σε πολλού είδους φιλανθρωπίες ,ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι ένας εκ των κορυφαίων εφοπλιστών όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ,δεν σταματάει βέβαια εδώ. Εχει τεράστιια όρεξη να δεί τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να παίρνει πρωταθλήματα και όνειρο του είναι να τον καταστήσει σε ακόμα μεγαλύτερη θέση στα Κλαμπ της Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button