ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστοδούλου: «Θα έρθουν πάλι πολλές επιτυχίες»(video)

Για την ενίσχυση της ομάδας, για τους στόχους της νέας χρονιάς για την Ευρώπη, αλλά και για τον κόσμο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας αναφέρθηκε στην σημερινή επίσημη πρώτη η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού: αναφέρθηκε στην :

Για την προηγούμενη χρονιά: «Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη και ονειρική θα έλεγα. Με τον Ολυμπιακό διατηρήσαμε τα κεκτημένα και κάναμε μια ονειρική χρονιά στην Ευρώπη κατακτώντας το Τσάλεντζ Καπ».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι ίδιοι, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα, να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε στην Ευρώπη. Σίγουρα η κλήρωση μας επιφύλασσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάρα πολύ σύντομα παρόλα αυτά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες, υπάρχει ένας πολύ δυνατός ελληνικός κορμός εδώ και χρόνια όπως και η Χίππε που είναι εδώ πολλά χρόνια Οι πιθανότητες μέσα στο γήπεδο είναι για όλους οι ίδιες. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο θέλει να παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και οι αλλαγές είναι προς αυτό το σκοπό. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει εμπειρία, υπάρχει διάθεση, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο και νομίζω ότι οι επιτυχίες θα έρθουν».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει δημιουργήσει από τα πιο δυνατά συναισθήματα όσο είμαστε εδώ. Είναι πάντα στο πλευρό μας ενεργά και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και κυρίως στην Ευρώπη. Είναι ο παλμός μας και τον θέλουμε δίπλα μας ώστε και εμείς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Δείτε της δηλώσεις της αρχηγός του Ολυμπιακού στο video  του redaroume στο 4:06

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close