ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χαρούμενος που δουλεύω εδώ!»

Τον ενθουσιασμό του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Όσκαρ Γκαρθία.

 

Ιδανικό ντεμπούτο στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου πραγματοποίησε ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός συνδύασε την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού με άνετη νίκη 2-0 εδπί του Πλατανιά, η οποία σηματοδότησε την πρόκριση στα προημιτελκά του Κυπέλλου Ελλάδας,

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει σε αυτές της πρώτες ημέρες θητείας του στους πρωταθλητές Ελλάδας

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω εδώ. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χαίρομαι για το πώς πήγαν οι πρώτες μέρες. Ευχαριστώ τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο για τον κόσμο σε μία εργάσιμη μέρα και τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του ως προς το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν ευκαιρία να δούμε σε δράση κάποιους παίκτες που τους είχαμε δει λιγότερο σε βίντεο. Ήταν λίγο – πολύ όπως τα περιμέναμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από δύο μέρες προπονήσεων τα έκαναν πράξη».

Για τον Μιραλάς: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε για να έχει λεπτά συμμετοχής. Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ, ήρθε εδώ και στις πρώτες δύο προπονήσεις είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του, αλλά και από τη φυσική του κατάσταση».

Για το σύστημα της ομάδας: «Είναι λίγο πολύ ο τρόπος που θέλω να παίζω. Πάντοτε εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε διαθέσιμους και τον αντίπαλο. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button