ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαιρόμαστε που είμαστε μαζί!» (Video)

Πανευτυχείς για τα «κατορθώματά» τους στο νικηφόρο με 2-0 φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Αλκμάαρ δήλωσαν οι Μοχάμεντ Μπεν και Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. 

 

Τα βλέμματα όλων έκλεψαν οι Μοχάμεντ Μπεν και Βαντίς Οτζίτζα Οφόε στο νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού επί της Αλκμάαρ με 2-0.

Στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκαν ο Γάλλος φορ και ο νεοαποκτηθείς Βέλγος μέσος έκαναν την διαφορά αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς τους.

Ο μεν Γάλλος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ σε ό,τι αφορά τον Οφόε ο 28χρονος νεοαποκτηθείς Βέλγος κατάφερε από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» να «λάμψει» με την απόδοσή του επιβεβαιώνοντας ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της μεσαίας γραμμής

Αρχικά ο Μοχάμεντ Μπεν μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV  δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει και να σπρώξει τον Θρύλο προς την φιλική νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεν:

Για τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκμάαρ: «Ηταν σημαντικό για εμένα να παίξουμε καλά σήμερα. Πλησιάζουν πολύ σημαντικά παιχνίδια. Παίξαμε καλά σήμερα, κατάφερα να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου και πάνω από όλα να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του: «Όλα είναι πολύ καλά. Ολοι αισθανόμαστε πολύ καλά. Είμαστε μια νεανική ομάδα και το σημαντικό είναι ότι ακούμε ο ένας τον άλλο. Χαιρόμαστε που είμαστε μαζί. Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνώριζα από πριν και είναι έτσι πιο εύκολο για μένα να νιώσω άνετα και να ενσωματωθώ στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε έδειξε να … πετάει στα ουράνια από το εξαιρετικό του «ντεμπούτο» με τη φανέλα του Θρύλου, η οποία συνοδεύτηκε από δύο δικές του ενέργειες.

Ενδεικτικά τα όσα δήλωσε ο Βέλγος χαφ:

Για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μας. Ηταν ωραίο που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με τα παιδιά και που τους γνωρίζω, επιστρέφοντας ξανά στη δράση. Ηταν μια καλή αρχή, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Και για μένα προσωπικά, να βελτιωθώ και να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα. Αυτό θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα».

Για τη συνεργασία του με τους νέους του συμπαίκτες: «Ηταν ένα καλό τεστ το σημερινό, καλός αντίπαλος. Δείξαμε ορισμένα καλά πράγματα. Προφανώς είμαι χαρούμενος που κατάφερα αμέσως να δώσω μια ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα. Τώρα πρέπει να το κρατήσουμε αυτό και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button