ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάκετ: «Ήθελα να γυρίσω πίσω στον Ολυμπιακό!»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Θρύλο το προηγούμενο καλοκαίρι εξωτερίκευσει ο Βντάνιελ Χάκετ μετά τον νικηφόρο τελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Αναντολού Εφές

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αισθανόταν ο Ντάνιελ Χάκετ μετά το τέλος του νικηφόρου τελικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη Αναντολού Εφές με 91-83
. Ήταν το πρώτο του τρόπαιο, ήταν η δική του στιγμή, η στιγμή της δικαίωσης για όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος γκαρντ αγκάλιασε τον δακρυσμένο πατέρα του και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες δεν είχαν θέση για εκείνον.

«Είναι το τέλος του δρόμου σε μια σπουδαία σεζόν. Είμαι περήφανος και χαρούμενος γι’ αυτόν τον οργανισμό, που πίστεψε σε εμένα, σε εμάς. Είναι σπουδαίο να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης. Όλοι με βοήθησαν να βρεθώ σε αυτό το σημείο. Πρόκειται για ένα σπέσιαλ γκρουπ ανθρώπων. Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, γιατί δεν τα παρατήσαμε” δήλωσε ο Χάκετ στην κάμερα των καναλιών Novasports και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Ο τραυματισμός μου με πήγε πολύ πίσω, ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα πήρε μια απόφαση και δεν κρατάω κακία. Πήγα στη Μπάμπεργκ και ευχαριστώ το Θεό που η ΤΣΣΚΑ πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»

«Είμαι τόσο χαρούμενος για εκείνον, το άξιζε σε μια τόσο μεγάλη σεζόν” ήταν η ατάκα του Ρούντι Χάκετ, του πατέρα του Ντάνιελ Χάκετ, που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και πρόσθεσε πως: “είναι μαχητής, είναι πολεμιστής. Το έδειξε στον Ολυμπιακό, το έκανε και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαι τόσο περήφανος γι’ αυτόν»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button