ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φουλ του… ΠΑΟΚ!!!

Ένα εξαήμερο γεμάτο Ολυμπιακό και… ΠΑΟΚ είναι αυτό που έρχεται! Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν αναμετρήσεις σε δύο αθλήματα με τον Δικέφλαο του βορά σε μία εβδομάδα που, όπως και να το κάνουμε χαρακτηρίζεται “φωτιά” για τα ντέρμπι.

Η αρχή γίνεται από το κλειστό του Ρέντη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα για το παιχνίδι της Handball Premier. Εκεί που οι νταμπλούχοι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ με στόχο μόνο την νίκη. Η συνέχεια έρχεται την Τετάρτη, επίσης στις 18:00 αλλά αυτή τη φορά για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών σε μονό νοκ-άουτ αγώνα. Και μαλιστα με τον γενικό διευθυντή του Δικεφάλου να είναι αυτός που τράβηξε το μπαλάκι και “έδωσε” έδρα στον Ολυμπιακό! Σημειώνεται ότι και στις δύο αναμετρήσεις ο κόσμος έχει προσκληθεί και αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών” για να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών μας.

Το φινάλε σε αυτή την βδομάδα “φουλ ντέρμπι” γίνεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 17:00 αλλά στην Πυλαία, όπου ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά φιλοξενεί τον πρωταθλητή για το βόλεϊ ανδρών.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή η βδομάδα που έρχεται έχει όλα τα… φόντα να βαφτεί ερυθρόλευκη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button