ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Φουλάρει για το «5Χ5» ο Ολυμπιακός

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου

 

Μετά το παιχνίδι με την Hatay BB για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Κυριακή (02/12, 15:30) την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό γυμναστήριο Πειραιά «Παναγιώτης Σαλπέας» για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην Ελλάδα και να κατακτήσουν το 91ο ροζ φύλλο αγώνα τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε από την Τουρκία το μεσημέρι της Παρασκευής και προπονήθηκε το Σάββατο, με την Άννα Σπυριδοπούλου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα του Γιώργου Παντελάκη. Η Ελληνίδα φόργουορντ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Hatay BB και έκανε θεραπεία. Δεν θα αγωνιστεί με την Ελευθερία Μοσχάτου και θα προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την TTT Riga για την Ευρωλίγκα την Τετάρτη. Εκτός παραμένει και η Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button