ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για τους «16» η Βουγιούκα!

86ffe06e9ea3dc2d3bc24f10f4ba1cdb1449656

Ένα βήμα από την πρόκρισή της στους «16» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας απέχει πλέον η αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας και η Βάσω Βουγιούκα τα καταφέρνει πολύ καλά μέχρι στιγμής, έχοντας 3 νίκες σε 5 αγώνες και της απομένει ένα… βήμα για την πρόκριση στους «16».

Πιο συγκεκριμένα στις 16:45 της Δευτέρας τοπική ώρα, αρχίζει ο αγώνας της με την Άννα Ιβανίσκανκα, με την Ελληνίδα αθλήτρια, να θέλει την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση.

Αναλυτικά η ενημέρωση για την φάση των ομίλων
:

Στη φάση των ομίλων μετείχαν 47 αθλήτριες χωρισμένες σε 5 γκρουπ των 7 και 2 γκρουπ των 6 και το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο εξασφάλισαν 35 αθλήτριες. Η Βάσω Βουγιούκα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στον 7ο όμιλο και με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες εξασφάλισε την παρουσία της στη συνέχεια της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στη φάση των ομίλων η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ξεκίνησε με νίκη κόντρα στην Κλάρα Χανζλίκοβα (Τσεχία), στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Μαλγκορζάτα Κόζτσκουκ (Πολωνία), αλλά με δυο διαδοχικές επικρατήσεις κόντρα στην Ιταλίδα Ροσέλα Γκρεγκόριο και Πέτρα Ζάχοβι (Ουγγαρία) εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για να κλείσει την παρουσία της στον όμιλο με την ανώδυνη ήττα από την Ισπανίδα Λάιλα Βίγια.

Από την φάση των «35» η Βάσω Βουγιούκα πέρασε bye στους «32» όπου θα αντιμετωπίσει στις 16:45 την Άννα Ιβανίσκανκα από την Λευκορωσία με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button