ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για νίκη πρωτιάς στο Λαιμό!

Πάνοπλη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Τετάρτης (13/3, 18:30)

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την πρόκρισή τους στο Final 4 της LEN Euroleague αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (13/3, 18:30) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη,η οποία θα επιτρέψει στις Πρωταθλήτριες Ελλάδας να πετύχουν καθοριστικό άλμα για τη κατάληψη της πρώτης θέσης,
η οποία στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς.

Ο προπονητής του Θρύλου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλες τους τις αθλήτριες.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button